Aloittavan yksinyrittäjän yksin yrittämisen arkea

Nyt vuoden 2022 alussa siirryin palkkatyöstä ja kevytyrittäjyydestä koko päiväiseksi yrittäjäksi OSIA -työnohjaus ja valmennus Oy-yritykseeni. Et voi uskoakaan tunnekuohun määrää, mitä viimeiset kolme viikkoa on ollut! Työnohjaus, työnohjaajana toimiminen ja valmentaminen on tuttua, mutta yrittäjyys on aivan uusi juttu minulle.

Mitenkäs muuten kaikkea tätä tunteen myllerrystä käsittelisikään, kun haastamalla itseään toisen uuden asian äärelle eli bloginkirjoittajaksi! Ja siinä kolmantena uutena haasteena kohtaan asioiden ja ajatusten ääneen pohdinnan.

En ole ikinä ollut mikään kirjoittaja, en ole ikinä tykännyt omia ajatuksia julkisesti ilmoitella. Pidän yksityisyydestäni, pohdin asioita mielessäni, puhun mieluimmin, niin ja pähkäilen todella paljon asioita itsekseni omassa päässäni. Mutta nyt siis olen uuden äärellä ja haastan itseäni oppimaan itsestäni uutta!

Tervetuloa siis seuraamaan polkuani yrittäjänä, bloggaajana ja avoimena pähkäilijä.

Aloittavan yrittäjän arkea kuva 1. Työskentelytilana vieras/-työhuone, joka toimii nyt tilapäisenä pojan huoneena, kun pojan huonetta vähän ”tässä samalla” pintaremontoidaan. Kaaosta onneksi lieventää karvaisen työkaverin läsnäolo.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *